Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette, er 29 år og gift med Mikki. Sammen har vi døtrene Mynte, april 18 og Matilde, november 19. 

Vi bor på et nedlagt landbrug, som vi sammen sætter i stand.

Jeg er uddannet landmand med speciale i grise, 2009-2014, og yderligere arbejdet med grise et års tid efter endt uddannelse. Derudover har jeg 3 års butiks erfaring i en grovvarer forretning. 

Jeg har i august 2021 gennemført førstehjælp for voksne med ansvar for børn (7 timer), det samme har min mand, som også er godkendt som vikar. Min mor, Lone, vil I også komme til at møde, hun er godkendt som vikar og er her jævnligt.

Andet om husstanden

Vi har en mellemstor hund, Bella. Hun er en god blanding og en efterhånden ældre dame. Vi har også en Sankt Bernhard, Ferdinan. Han er fra sommeren 2022. De er ikke sammen med børnene i dagligdagen, og kommer heller ikke i pasningsordningens lokaler. 
Børnene vil kunne hilse på begge hunde. 

Vi er begge ikke rygere og vores hjem samt pasningsordningens lokaler er røgfrit.

Trygge børn giver god trivsel

Det er vigtigt for mig, at vi kan have en åben og god dialog omkring barnet. At I og jeres barn kan føle jer trygge og velkomne her hos mig. 
At skabe nærvær, tryghed og omsorg for jeres barn. 

Jeg vægter faste spise- og sovetider højt, så børnene kender dagens rytme. Genkendelighed er vigtigt her hos mig. Som udgangspunkt vækker jeg ikke barnet, men vi kan altid tage en snak, hvis det skaber udfordringer for jer.

Vi er ofte på gåture, cykelture, legepladser og legeaftaler rundt i vores nærområde. En gang i mellem er vi på gårdbesøg eller lignende. Jeg benytter også egen bil med godkendte autostole.